Kindervakantiewerk Neerbeek organiseert:

Kvw-DAG

Een groots spel voor het hele gezin!


Wanneer: zondag 5 april

Hoe laat: 13.00u tot +/- 16.00u

Waar: Sportvelden VV Neerbeek, Bloote weg 21 te Neerbeek

Wie: deelnemers vanaf 4 jaar

Kosten: € 2,50 per deelenemer

Schrijf je in als team (6-10 personen) of alleen, dan zorgen wij voor teamgenoten! Meer info op de website van KVW Neerbeek en via onze FB-paginaJe kunt deelnemen als team, als gezin, maar ook als individu. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. Schrijf je je in als gezin of alleen, en ben je met minder dan 6 personen, dan zullen wij ervoor zorgen dat je teamgenoten krijgt. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen uiteraard mee komen in bijvoorbeeld een buggy, maar de spellen zullen niet geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep.

De kosten zijn € 2,50 per persoon. Deze kunnen betaald worden (graag contant) bij de start van het evenement. Wij zullen zorgen voor een drankje en wat lekkers tijdens het spel. 

Het spel start om 13.00u, zorg dat je op tijd aanwezig bent. We proberen te eindigen tussen 15.30en 16.00u.

Zorg voor goede wandelschoenen of sportschoenen en trek gemakkelijke kleding aan, afgestemd op het weer die dag. Jullie verplaatsen je deze dag naar verschillende locaties met activiteiten.

Indien het weer zeer slecht is, zullen wij het spel helaas moeten af lassen, wij zullen jullie dan tijdig per mail of telefonisch (mits u uw nummer hebt ingevuld op het inschrijfformulier) op de hoogte brengen. 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@kvwneerbeek.nl of via onze FB-pagina.

Wij kijken ernaar uit velen van jullie deze dag te mogen verwelkomen!!!

Tot dan… 🎈