DE KVW WEEK ZAL PLAATSVINDEN VAN

MAANDAG 17 AUGUSTUS T/M VRIJDAG 21 AUGUSTUS 2020

Wie:

Kinderen van groep 1 t/m groep 8

Waar:

Dagelijks ergens anders. Let op: u moet uw kind(eren) dagelijks zelf naar de locatie brengen en aldaar ook weer ophalen. Alle locaties zullen in en rondom Neerbeek, Beek, Geleen en Stein zijn (op de fiets te bereiken). Nadat alle inschrijvingen definitief zijn ontvangt u voor elke dag een specifieke locatie en een tijdsslot. Daarnaast vindt u het programma op onze website onder het kopje ‘Activiteiten’.

Wat:

De week zal er dit jaar anders uitzien dan jullie gewend zijn. Wij zullen dagelijks op een andere locatie zijn, zo min mogelijk binnen en daarom zullen wij geen gebruik maken van het gemeenschapshuis. Houd er ook rekening mee dat we bij zéér slecht weer de activiteiten moeten afgelasten. Voor de kinderen van groep 5 t/m groep 8 is er soms een avondprogramma én van donderdag op vrijdag nacht een overnachting!

Veiligheid:

Kinderen mogen onderling gewoon contact hebben, maar leiding zal zoveel mogelijk afstand houden van elkaar en van de kinderen. Daarnaast zullen we zorgen voor goede hygiëne maatregelen en de adviezen en het protocol van de overheid naleven. Uiteraard zal deelname niet mogelijk zijn bij klachten die kunnen wijzen op het corona virus. Uitgebreide informatie volgt na de inschrijving, of kunt u vinden op onze website onder het kopje ‘Activiteiten’.

Mocht u vragen hebben, bijvoorbeeld over de veiligheid omtrent het corona virus kunt u contact opnemen de hoofdleiding: voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 met Anneke Smeets via 0623998606 en voor kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8 met Sanne van Wettum-Vaassen via 0626852758.

Kosten:  

Groep 1 t/m groep 4: € 25,- voor de hele week; groep 5 t/m 8 € 40,- voor de hele week inclusief overnachting. U kunt het bedrag overmaken naar KVW Neerbeek  NL76 RABO 0104912529  onder vermelding van de naam/namen van uw kind(eren)

De inschrijvingen zijn NOG NIET geopend. We zullen op korte termijn via onze social-media kanalen communiceren hoe jullie kunnen inschrijven en wanneer deze starten.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de geplande activiteiten deze week. Wanneer deze vol zijn zullen wij hierover communiceren via onze website en onze Facebook pagina. Het kan dus op enig moment zijn dat u op een wachtlijst komt te staan dus ben er snel bij!

Voor meer informatie en het programma klik >>> hier <<<

Geef een reactie...