DE KVW WEEK KAMP ZAL PLAATSVINDEN VAN

MAANDAG 30 AUGUSTUS T/M VRIJDAG 3 SEPTEMBER 2021

>>> INSCHRIJVEN <<<

Wie:

Kinderen van groep 5 t/m 8

Waar:

MFC ’t Luukske te Wellerlooi.

U ontvangt na inschrijving t.z.t. meer informatie hierover.

Wat:

Dagelijks programma van leuke activiteiten inclusief overnachtingen.

We vertrekken maandagmorgen vanuit Neerbeek en u komt uw kind(eren) vrijdagavond in Wellerlooi weer ophalen.

Veiligheid:

Kinderen mogen onderling gewoon contact hebben, maar leiding zal zoveel mogelijk afstand houden van elkaar en van de kinderen. Daarnaast zullen we zorgen voor goede hygiëne maatregelen en de adviezen en het protocol van de overheid naleven. Uiteraard zal deelname niet mogelijk zijn bij klachten die kunnen wijzen op het corona virus. Uitgebreidere informatie volgt na de inschrijving.

Mocht u vragen hebben, bijvoorbeeld over de veiligheid omtrent het corona virus, dan kunt u contact opnemen met de hoofdleiding: Sanne Van Wettum-Vaassen via 06-26852758.

Kosten:  

Groep 5 t/m groep 8: € 75,- voor de hele week, per extra ingeschreven kind uit één gezin geldt een korting van € 5,- (dus het eerste kind € 75,-, het tweede kind € 70,-, derde ook € 70,-, etc.). U kunt het bedrag overmaken naar KVW Neerbeek NL76 RABO 0104912529 onder vermelding van de naam/namen van uw kind(eren).

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de geplande activiteiten deze week. Wanneer deze vol zijn zullen wij hierover communiceren via onze website en onze social-media kanalen. Het kan dus op enig moment zijn dat u op een wachtlijst komt te staan dus ben er snel bij!